Make your own free website on Tripod.com

Online angol magántanár - Bemutatkozás

Angol magántanár

| Nyitólap | Angol magánórák | Üzleti angol | Óradíjak és információ | Nyelvvizsga tesztek | E-tananyagok | Kapcsolat

Angol magántanár Skype-on

Én általános iskolás koromban kezdtem angolul tanulni. Majd angol-magyar kéttannyelvű gimnáziumi és angliai, londoni tanulmányok után az ELTE angol nyelvtanár szakán diplomáztam. Itt nemcsak az angol nyelvet tanultam, hanem elsajátítottam annak a fortélyait is, hogy hogyan lehet másokat megtanítani angolul. Sokéves nyelvtanári pályám alatt minden korosztályt tanítottam már, sok egyéni adottsággal, személyiséggel és egyéni elvárásokkal bíró tanítvánnyal találkoztam.

Amiben hiszek:

-         Minden tanuló más. Ezért is lehet saját, testre szabott tanmenettel a leggyorsabban a legjobb eredményt elérni.

-         Nincs lehetetlen. Bárki meg tud tanulni angolul, ha nagy szorgalommal, kitartással és lelkesedéssel áll hozzá.

-         Fontos a jó angol tanár kiválasztása. Aki idegen nyelvet szeretne tanulni, fontos, hogy olyan tanárt válasszon, aki tanítani is tud, nemcsak az idegen nyelvet ismeri.

-         A hatékonyság alapja a tanár és a tanuló  összhangja. A jó angol tanár nem csak leadja az anyagot, hanem a tanuló igényeihez igazodva alakítja ki a haladási tempót, a tantervet, a feladatokat.

-         És végül a legfontosabb: a sikerélmény. A Te sikered a nyelvtanulásban, az én sikerem a nyelvoktatásban.    

Amit kínálok:

- Személyre szabott tanmenet. Korodhoz, személyes adottságaidhoz, igényeidhez és tudásszintedhez alkalmazkodó egyéni tanmenet és tanítási módszer.

- Hatékonyság. Mivel az oktatási módszer, amellyel tanulni fogunk, a Te tudásszintedhez, adottságaidhoz és preferenciáidhoz igazodik, tudásod biztosan hatékonyan fog gyarapodni, a befektetett energia meg fog térülni.

- Jó hangulatú, vátozatos órák. Unalmas tanórák helyett változatos, érdekes feladatokra számíthatsz. Sok beszédgyakorlaton keresztül fogjuk az elsajátított nyelvtant a gyakorlatba átültetni, és szituációkban kipróbálni, hogy hogyan lehet ügyesen használni egyre nagyobb szókincsünk elemeit.

- Stresszmentes nyelvtanulás. Nyugodtan kérdezhetsz, alakíthatod az óra és a tanterv menetét, nem kell félned a hibáktól. Senki sem születik profi angoltudással, és én is tudom, milyen tanulónak lenni. Én nem a katedra másik oldalán állok és vizsgáztatlak, hanem veled egy oldalon állok és segítek neked a tudás elsajátításában.

- Tapasztalat. Pályám során már számos tanulóval dolgoztam együtt, akik mind különböztek kor, tudásszint, elvárások, személyiség, stb. tekintetében. Sokféle módszerrel tanítottam már, és ez a tapasztalat segít kiválasztani azt a módszert, amely Neked legjobban megfelel.

angol magántanár Budapest

angol tanár Budapest

angol magántanár Budapest

angol tanár Budapest

angol magántanár Budapest

angol tanár Budapest

angol magántanár Budapest

angol tanár Budapest

angol magántanár Budapest

angol magántanár mail

Király Mónika - angol magántanár - elérhetőségek:
 
Tel: 06-20-214-2646

angol magántanár tel

angol tanár Budapest

facebookicon.gif
facebook

Like-old az E-ANGOL facebook oldalt,

hogy mindig értesülj a legfrissebb

>ingyenes lehetőségekről  >nyelvtanulási tanácsokról  >nyelvvizsgázási tippekről

 

www.facebook.com/EAngol

Angol magántanítás
E-tananyagok
Kapcsolat
 
 
   
   

Király Mónika - Angol magántanár