Make your own free website on Tripod.com

Tanulói vélemények

Angol magántanár

| Nyitólap | Angol magánórák | Üzleti angol | Óradíjak és információ | Nyelvvizsga tesztek | E-tananyagok | Kapcsolat

Számomra nagyon fontos, hogy mi a tanulóim véleménye az órákról, a tanulási módszerről és persze a tanárról. Nekem ez azért fontos, mert abban hiszek, hogy a nyelvtanítás úgy lehet egyre hatékonyabb, ha a tanulók visszajelzéseit maximálisan figyelembe veszem, és hozzájuk alkalmazkodva fejlesztem egyre professzionálisabb szintre az angol tanítást. Nekem mindig a tanuló állt és áll a középpontban, nem a tankönyv.

Legjobban a játékos feladatok tetszettek. Érdekesek voltak az órák.
Béla (12), kezdő

I liked everything, thank you very much!!!
Gábor (22)

The lessons were playful, there was a very good atmosphere and my English has improved a lot. What to keep? The teacher, the atmosphere, everything.
Magdi (37)

Legjobb az órák hangulata. Azonkívül a száraz nyelvtan mellett mindig van valamilyen játékos vagy érdekes feladat. Az angoltudásom rengeteget fejldött. Köszönöm Mónika! Örülök, hogy Te vagy az angol tanárom!
Timi (16)

Te olyan angol magántanár vagy, akit biztos ajánlok másnak is. 
Andi (32)

Szerintem nagyon barátságos légkört sikerült kialakítanod, ami még inkább segíti az angol tanulást. Jónak találom azt a sorrendet, ami alapján tanítasz az órákon.  Gondolok itt arra, hogy először párbeszédes feladatokat végzünk, és utána foglalkozunk az új anyaggal. Jó ötletnek tartom azt is, hogy játékokkal frissíted fel az órákat, ha észreveszed, ha elfáradok. Szimpatikusnak tartom azt is, hogy rugalmasan kezeled az óráidat, így jól haladunk. Nagyon jó angol tanár vagy.
Orsi (28), intermediate

Annak ellenére, hogy az órák reggel voltak, sosem aludtam el. J András (18)

Mónika, you work hard with me, You give good grammar explanations and teach a lot of good things. I like it that you dont put too much pressure on your students. You give me the opportunity to talk a lot and learn the lessonsYou dont give unnecessary tasks. I dont feel stressed on your lessons. I wanna practise pronunciation even more because I find it hard. Thank you very much for your patience!
Ili (45), pre-intermediate

angol nyelvtanulás

facebookicon.gif
facebook

Like-old az E-ANGOL facebook oldalt,

hogy mindig értesülj a legfrissebb

>ingyenes lehetőségekről  >nyelvtanulási tanácsokról  >nyelvvizsgázási tippekről

 

www.facebook.com/EAngol

Angol magántanítás
E-tananyagok
Kapcsolat
 
 
   
   

Király Mónika - Angol magántanár